"Segmen Review blog by HudaHud"

Tuesday, May 22, 2012


Assalamualaikum

Hey yoo . what's up ? haha . ayat poyo . tengah blogwalking tadi . then jumpe satu segmen . tajuk segmen die  "Segmen Review blog by HudaHud" . haha tu die . yang dekat atas tu banner segmen die . comel kan ? ^^ . ohh ya , apis join pon sebab nak tambah kenalan dalam dunia blog almaklum lah , apis ni newbie lagi . hehe , selain tu dapat merapatkan hubungan silaturahim sesama rakan blogger . risau pasal syarat ? jangan risau . syarat syarat die tersangat mudah . pejam sebelah mata pon dah boleh buat . okay ni apis letak details pasal segmen ni :

1. Follow dan like blog penganjur segmen
2. Buat entry pasal segmen ni , then tempek kan banner dekat dalam entry
3. Pastu linkkan pada comment box segmen tu .
4. Tarikh tamat segmen ni ? 28/5/2012 - 11.00 PM

so masih ade mase lagi untuk korang nak join . jom lah , syarat die pon tak susah . apis dah join , korang apa tunggu lagi ? macam mana nak join , klik je banner dekat atas tu atau klik link ni : http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

okay , jangan lupa join . kbye o/

7 comments:

  1. salam thanks sebab sudi join this segmen.
    Blog anda telah di review , http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/05/review-blog-by-hudahud-group-3.html

    ReplyDelete
  2. Datang dari segmen yang sama. Dah tengok blog awak :)

    Jom jenguk blog saya :)

    http://schaazman.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yang sama. Done follow you :)

    Jom jenguk blog saya :)

    http://schaazman.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..saya mk syahir dari segmen yang sama..kita serupa..hihi datang lawat sini..kalau rajin jemput jengah & follow blog saya k =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

    ReplyDelete
  5. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

    fairus review dan foLLOw sini..hit me back!

    ReplyDelete
  6. salam..saya datang singgah sini:) dari segmen same..jom la ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html thanz(^_^)

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang same :)
    follow sini jugak :)

    http://bintangsantex.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED