SOTD ?

Saturday, May 12, 2012

Assalamualaikum

Hey korang . hari ni update awal sikit . sebab ape ? entah . sebab yang tak bersebab . haha . actually malam tadi nak update dah , tapi tak berkesempatan sebab dok melayan supernatural season 5 ~ woah . cite tu makin lama makin best , and makin lama boleh memesongkan akidah sebab banyak sangat isu agama yang melibatkan tuhan , malaikat , nabi and syaitan dalam tuh . fuhh . apis pn tak tau kenapa apis suka cerita tu . apis just layan tanpa hayati betul betul . bahaya , nanti kang jangan sampai terlintas dalam hati 'eh , betul ke ape die' bahaya ohhh . so layan tanpa ade perasaan and tak feel mana pon ~ ^^

okay , semalam dalam pukul 2 kot kalau tak silap apis . apis pergi kan akaun blogskins apis . sebab semalam apis ade contribute satu skin ni . so nak tengok la if ade orang komen atau bagi pendapat ke . pas tuh bukak la skin tuh . then nak tau ape yang apis nampak ?


Hoo , terkejut jugaklah tengok sebab bile bukak homepage blogskins , takde pulak die preview skin apis as skin of the days . so , apis biarkan je dulu . pagi tadi , apis try bukak sekali lagi . so baru lah nampak . hehe . terkejut and bersyukur . seronok pon ade sebab apis banyak kerah tenaga and pening kepala sebab nak buat skin tuh . tapi macam biasa , apis lemah nak buat warna selain warna putih , kelabu and hitam . hahaha . nak tengok , download , comment ? jomm ^^




klik pade gambar untuk terjah skin tu . kalau nak download boleh klik SINI atau klik je blogger main dekat page tuh . nak komen pon boleh , tapi kena ade akaun blogskins lahh . hehehe . apis ingat nak berhenti buat skin lagi dah , tapi bile dapat SOTD ni , tetiba berkobar kobar semangat nak buat skins . hahaha . papepon alhamdulillah ^^ k lahh , ppyong o/

4 comments:

  1. tahniah hyung!! ini membuktikan yang hyung pun pandi buat skins...bukan macam orang yang curi code hyung tu.skins dia dapat 'Hot skins' nak kecoh.eleh,skin hyung pun dapat.btw,tahniah hyung!

    ReplyDelete
  2. @Nadira lol . nadira still ingat lagi ye kes tuh ? haha . ^^

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED