Short Update. New Look.

Sunday, April 13, 2014

Assalamualaikum.


Yeah, midsem break just ended . To be honest , im not even ready to face any single thingy that related with assignment, midterm test and etc . Im not ready yet . Still in holiday mood . Bila lah nak ready-nya pon aku taktau . And kenapa dengan tiba tiba aku menaip dalam bahasa inggeris ? Buang tebiat . 


Esok kelas pagi batal . So aku ambil kesempatan ni untuk edit blog buruk aku ni . Baguskan ? Bukannya ambil kesempatan untuk study ke , siapkan mana mana assignment yang tak siap ke . Edit blog and update blog . Bagus . Sikap yang harus diikut . Actually tak ambil masa yang banyak pon untuk aku edit blog and update . Sebab tak banyak benda yang aku edit . Macam yang korang tengah tengok sekarang ni . Makin simple .



Aku dah mula selesa dengan blog yang berwarna putih . Bersih . Hahaha . Tak perlu komen pasal rupa yang tak berapa nak baru . Sebab aku bukannya aktif sangat dengan blog sekarang ni . Masa menghadap laptop agak kurang sikit sekarang ni . Bukan sebab busy buat assignment atau any thingy yang berkait dengan ilmiah . Tapi entoh lah . Lupakan . Lupakan . 


kbye.

Obsession, Addiction & Midsem Break

Monday, April 07, 2014

Assalamualaikum




yeah , itu dia current addiction . obsession dan seangkatan dengan nya . wallpaper tu sebab aku malas . so aku buat ala ala collage yang tak berapa nak siap . itu semua gambar saif yang aku amek dari instagram dena bahrin . siapa dia dena bahrin ? boleh tanya pakcik google . aku boleh cakap yang aku ni a big fans of him . sumpah ini budak tersangat comel . subhanallah . geram to the max kalau tengok instavid saif ni . lock screen wallpaper dekat phone aku letak gambar dia jugak . see , macam dah gila bayangkan aku ni . nasib . harap dena tak marah sebab aku ciplak gambar saif banyak banyak ye . tak buat apa apa . sekadar nak buat tatapan mata . eh ayat pelik . lupakan . aku memang suka budak kecik yang comel comel ni >_<


midsem break yang tak berapa nak break sangat . cuti seminggu . kerja tak banyak . memang ler tak banyak . sikit itu lah yang payah . assignment banyak tertunggak . sila padan muka pada diri sendiri . sem ni kelam kabut sikit sebab semua subjek ada group assignment . sumpah pening sebab lain subjek , lain group members . lepas tu assignment banyak kena keluar . itu belum kira yang gabung dengan senior . stress . tapi takpe , nak belajar punya pasal kan . jangan salahkan lecturer yang bagi banyak kerja . tapi salahkan diri sendiri yang tak pandai nak manage semua benda tu . sekian . selamat bercuti bagi yang tengah bercuti and selamat bersekolah/berkerja bagi mereka yang sama waktu dengannya .


adios.
© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED